Uw fietsplezier ..... onze zaak!

In 1991 begonnen we aan de rit van ons leven in de wereld van fietsen. Sinds die tijd hebben we ontzettend veel ervaring opgedaan bij ons moederbedrijf BP Lumen uit Upice, Tsjechië. Daar hebben we ondertussen duizenden fietsen geproduceerd. En toch wilden we opnieuw beginnen, iets nieuws bouwen. Wij geloven dat e-bikes, fietsen en alles rondom fietsen het juiste medicijn is voor ons hectische leven. Een fiets die mensen helpt zich beter door drukke steden te verplaatsen, hun vrije tijd met meer plezier door te brengen en veiliger op avontuur te gaan.

Dit is de reden waarom Ondřej Moravec onze ambassadeur werd: omdat hij een geweldige Tsjechische atleet is, een succesvol ex-lid van het Tsjechische nationale biatlonteam en een Olympische medaillewinnaar. We delen dezelfde passie voor sport en hebben dezelfde visie om onze vaardigheden te blijven verbeteren.

En last but not least willen we de productie terug naar Europa brengen om kwaliteit, kortere levertijden en after-sales services aan onze klanten in heel Europa te kunnen garanderen.