Uw fietsplezier ..... onze zaak!

Even voorstellen

Wij zijn: Ron Bruil (08-’64) en Monique Bruil (06-’65).
Ons gezin bestaat uit onze zoon Marvin (08-’84) en onze dochter Sheranie (02-’88), beiden wonen met hun gezinnen in Heerhugowaard. Wij zijn ook de trotse opa en oma van drie kleindochters: Keanaley (01-’08), Ky-Moni (01-’15) en Yara (02-’15).

Nadat Ron 26 jaar in de fietsenbranche had gewerkt en de kinderen inmiddels op zichzelf woonden, besloot hij in 2007 een eigen fietsenzaak te beginnen in Sint Pancras. Het pand bleek al snel te klein geworden.

In 2009 verhuisden we dan ook met de fietsenzaak naar de Bovenweg 25a, een ruim pand op een mooie plek! Na een grote verbouwing konden we ook boven de winkel gaan wonen.
In 2010 besloot Monique om haar administratieve baan op te zeggen om volledig met Ron de winkel te gaan runnen, en daar hebben we nog steeds geen spijt van.

Wij hebben gekozen voor een winkel waarin we alle type fietsen, van opoefiets tot elektrische fiets, van de bekende A merken verkopen. Mocht u op zoek zijn naar een gebruikte fiets, kijkt u dan bij de occasions op onze website of kom langs in de winkel!

Ron en Monique Bruil
Pand aan de Bovenweg 25a

In een tijd dat internetverkoop heel erg populair is, willen we de consument weer bewust maken dat kopen bij de vakhandel een stukje beleving met zich meebrengt waar u net dat beetje extra service krijgt! Advies bij uw aankopen en de mogelijkheid om uw oude fiets in te ruilen bij aankoop van een nieuwe fiets.
Op den duur zal dit toch voordeliger en positiever voor de consument uitpakken. Denk ook met name aan een vlotte garantieafhandeling, en het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan uw fiets door een vakman.

Onze moderne open werkplaats is van dinsdag t/m zaterdag geopend, hier wordt uw nieuwe fiets bij aankoop rijklaar gemaakt, en bij reparaties vakkundig gerepareerd.
Reparaties doen wij het liefst op afspraak, zodat u uw fiets niet onnodig lang hoeft te missen. Tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een leenfiets. En wellicht kunnen wij u direct van dienst zijn.

Ook hebben wij een groot assortiment onderdelen en accesoires, waaronder modieuze fietstassen voor groot en klein van de merken Willex, Basil en New Look. En hebben wij een ruime keuze kinderzitjes van Bobike en Qibbel. Voor de regenachtige dagen hebben wij regenkleding van de AGU.

Wilt u een fiets aanschaffen via uw werkgever? Wij werken samen met Nationale Fiets Projecten en Bedrijfsfietsen Nederland. Kom gerust langs en laat u door ons informeren.

Houdt u van gezelligheid, persoonlijk contact, goede service en vooral vakkennis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

U bent van harte welkom in onze gezellige winkel aan de Bovenweg 25A in Sint Pancras!
(ruime eigen parkeergelegenheid)

Ron & Monique Bruil