Uw fietsplezier ..... onze zaak!

Even voorstellen

Wij zijn: Ron en Monique Bruil.
Vanaf zijn 17e werkt Ron al in de fietsenbranche. In 1981 begon hij als fietsenmaker bij de firma Peereboom op de Gedempte Nieuwesloot in Alkmaar. Daar leerde hij het fietsenmakersvak, waaronder het opbouwen van racefietsen van o.a. Colnago en RIH. Mart Ham tweewielers werd zijn volgende werkgever, waarna hij de overstap nam naar de AGU.
Een mooie aanbieding om te gaan werken bij een groothandel in fiets/bromfietsonderdelen, firma Geertsma in Dokkum, kon hij niet laten schieten maar na 10 jaar hier te hebben gewerkt lonkte het ondernemerschap. Die kans deed zich voor in 2007 toen de fietsenmaker in Sint Pancras er mee wilde stoppen. Ron nam de zaak over op de Bovenweg 163, waar na 2 jaar de zaak al te klein bleek te worden.

Sinds januari 2010 zitten wij in een groter pand op een mooie locatie aan de Bovenweg 25.
In datzelfde jaar besloot Monique om haar administratieve baan op te zeggen om volledig met Ron de winkel te gaan runnen, en tot op de dag van vandaag doen we dit nog steeds samen met veel plezier!.
In de loop der jaren hebben we wel een aantal keuzes moeten maken wat betreft de verkoop van bepaalde merken. Wij hebben dan ook een aantal vaste merken in de collectie zoals RIH, BSP en Burgers fietsen. Met deze merken hebben we de afgelopen jaren een fijne relatie opgebouwd.

Ron en Monique Bruil
Pand aan de Bovenweg 25a

In een tijd dat een aankoop via internet makkelijk en goedkoper lijkt dan kopen bij de vakhandel, hopen we dat de consument zich er weer van bewust wordt dat kopen bij de vakhandel een stukje beleving en service met zich meebrengt. Waar u net dat beetje extra service krijgt wat tegenwoordig helaas niet overal vanzelfsprekend is! Wij geven die service graag aan de klanten die bewust bij ons willen kopen. Denk ook met name aan het met voorrang en vakkundig uitvoeren van reparaties en onderhoud aan uw fiets, eventueel met gratis gebruik van een leenfiets.

Wilt u een fiets aanschaffen van een merk dat wij niet hebben staan, vraag het ons, en wellicht kunnen we evengoed wat voor u betekenen. Mocht u op zoek zijn naar een gebruikte fiets, kijkt u dan bij de occasions op onze website of kom even langs in de winkel! Tevens hebben wij ook een leuk assortiment modieuze fietstassen, helmen etc. Of misschien wilt u een fiets aanschaffen via uw werkgever? Wij werken samen met Nationale Fiets Projecten (Fisc Free) en Bedrijfsfietsen Nederland. Kom gerust langs en laat u door ons informeren.

Onze moderne werkplaats is van dinsdag t/m zaterdagochtend geopend, hier wordt uw nieuwe fiets bij aankoop rijklaar gemaakt, reparatie’s en onderhoud vakkundig uitgevoerd.
Reparaties en onderhoud doen wij vanwege de toegenomen drukte alléén op afspraak, zodat u uw fiets niet onnodig lang hoeft te missen, en wij dit goed kunnen inplannen. Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij u om tijdig een afspraak te maken voor onderhoud of reparatie aan uw fiets. Dit kunt u telefonisch of in de winkel doen.

Houdt u van gezelligheid, persoonlijk contact, goede service, advies en vooral vakkennis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
U bent van harte welkom in onze gezellige winkel aan de Bovenweg 25A in Sint Pancras!
(ruime eigen parkeergelegenheid)

Ron & Monique Bruil