Uw fietsplezier ..... onze zaak!

Naar wens je eigen droomfiets of e-bike samenstellen. Met een Velo de Ville is dat allemaal mogelijk.

“Persoonlijk en vakkundig advies is erg belangrijk als het gaat om fietsen”. Daarom zijn wij trots dat wij onze klanten het gerenommeerde Duitse merk Velo de Ville, wat staat voor kwaliteit, aan kunnen bieden.
Dit merk bouwt al ruim 53 jaar fietsen op wens van de klant. Of het nu gaat om stads-, sport-, trekking-, reis- of elektrische fietsen, het kan allemaal.
Daarnaast kan men kiezen uit diverse frametypes, 26 en 28 inch, 36 kleuren, diverse verlichting en verdere afmontage voor o.a. comfort en zithouding, zoals banden, stuur en zadel(pen). Alle kwaliteits versnellingssystemen van Nexus tot Rohloff al dan niet aangedreven met de onderhoudsvriendelijke Gates riemaandrijving en de nieuwste Pinion- of de vertrouwde derailleursystemen.Elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en al lang niet meer alleen voor de oudere doelgroep. Ook onder de jongeren is de E-bike een hot item en wordt veel gebruikt voor school, woon werkverkeer en recreatie. Daarom maakt Velo de Ville voor elke doelgroep elektrische fietsen met motoren van de meest betrouwbare merken Bosch, Shimano en Fazua.
Aanvullend op de opties van de fietsen zijn hier extra opties mogelijk, zoals de keuze in types van motoren, displays en capaciteit van de accu. De E-bikes zijn zelfs in 26 inch wielmaat verkrijgbaar en in alle modellen met automatische versnelling voor extra comfort of voor personen met beperkte kracht in de handen.

Een fiets aanschaffen die comfortabel is maar qua uiterlijk niet helemaal de eerste keuze of juist andersom behoort dus tot het verleden. Een goed advies was men al van ons gewend. Wat hierop perfect aansluit is dat Velo de Ville just-in-time bouwt en de fiets in productie gaat als de klant de fiets volledig naar wens heeft samengesteld. Zo wordt fietsen vele malen leuker dan dat het al was.

Dat zal wel wat kosten dan” krijgen we vaak te horen, maar de samengestelde modellen kosten niets méér dan de bekende A-merken. Er is al een stadsfiets vanaf 499,- euro en een elektrische fiets met Bosch motor en 400wh accu vanaf 2.199,- euro geheel compleet met ons welbekende servicepakket.

Wij hebben in onze winkel een eigen Velo de Ville afdeling. Kom gerust langs om het aanbod te bekijken!

Velo de Ville